onsdag 12 oktober 2011

En vecka fyra veckor fem veckor

En vecka sedan op, rackarns vad tiden går fort! Mår bättre hela tiden, tog agrafferna idag. Lite obehagligt men skönt ändå, ett steg närmare ett bättre välmående. I övrigt har dagen varit tuff smärtmässigt, ett litet bakslag. Men det vänder såklart!

Om fyra veckor börjar jag jobba igen!! Som jag längtar efter jobbet och finaste kompisarna där. Ses snaaaaaaaaart :).

Om FEM veckor (snart snart snaaaaart ju!!!) är det semester. Gran Canaria. All Inclusive. Bamseklubb. Tax free. SAY NO MORE........... Fem ynka yttepytteveckor, jag kommer hinna jobba 4 pass innan det bär ivag. Underbart är bara förnamnet. Tycker vi är värda denna resa efter den resa som varit (och är). Pass till killarna i familjen skall fixas, en resväska införskaffas (eller två?)sedan är we good to go.

Nu sängen igen!

Tack för fina kommentarer och kramar! Och TACK Cissi för svampen och TACK syrran för spontanbesöket, jag fick nästan en puss av Ellen *skratt* ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad skönt att du börjar känna dig bättre. Å vad härligt det kommer att bli med semster för er alla. Det behöver ni verkligen. Finns det plats för mig också i den andra resväskan?! Det ska bli så roligt ha dig tillbaka på jobbet snart.

Ha en bra dag!
Kram Johanna

Cecilia sa...

Vassego! Kul att se dig så mycket piggare än sist.

kram