måndag 9 januari 2012

9:e januari

Tiden går fort och det tycker jag är skönt. Längtar efter ljuset nu, tycker det är alldeles för mörkt. I dag är det David´s sista lediga dag på jullovet och med facit i hand var det inte någon bra idé att låta honom vara ledig så länge. En dag på fritids och resten hemma med mig eller pappa F. Men nu blir det ordning och reda och vardag igen. Vardagen är bäst!

Känner mig lite nere, det är så mycket på jobbet just nu. Blandade tråkigheter och en del småbossande, sådant gör mig tokig. Känner inte alls att det är så jämställt som jag brukar tycka att det är. Hoppas verkligen på bättring. Känner mig som en gnällkärring ibland, men tycker jag har fog för gnället. Har börjat se vissa saker med andra ögon. Hoppas bara det är tillfälligt. oro i leden är det iaf. När det går neråt brukar det ju som bekant alltid gå uppåt efter ett tag så jag hoppas det vänder snart.

Nu ska vi få på oss lite kläder och traska ut en stund. Pajmiddag står på menyn idag; en med skinka och ost och en med broccoli och bacon tänkte jag. Mums! Ev blir det bullbak på em.

1 kommentar:

Johanna sa...

Hej!
Har ju inte varit på jobbet på några veckor. Du får berätta för mig vad som hände när jag är tillbaka. Jag jobbar onsdag fredag och lördag denna veckan.

KRAM
Johanna