tisdag 17 januari 2012

David

För ca 3 v sedan fick David huvudvärk som var koncentrerad över höger öga, han behövde gansak snart efter kräkas. Nu ikväll har han fått ont för tredje gången sedan dess. Ingen mer kräkning sedan den första gången, men man blir ju lite fundersam och orolig. (Läs mycket fundersam och orolig och målar fan på väggen......). I dag blev han jättevarm och svettig i samband med smärtan. Detta var vid läggning så vi gick upp igen och han fick Alvedon och sitta uppe en stund. Somnade skönt för en liten stund sedan utan någon mer värk. Det som är skönt är att värken inte sitter i länge. Men ändå.

Har såklart googlat och det stämmer ganska väl med migrän. Pappa F hade det när han var liten, men den skall tydligen inte vara ärftlig (inte den sorten han hade iaf).

För att stilla oron och få ett svar på detta skall jag ringa barnspec. mottagningen på Samariterhemmet. Känner ingen brådska att det ska till en tid imorrn, men gärna inom ett par veckor. En gång är ingen gång, tre gånger är två för mycket.

Aj i mammahjärtat.

16/2 har vi fått tid på barnspec.mott.

4 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Ja, det är bra att ringa och få en tid och bra råd!

Kram orolig moster

Johanna sa...

Lilla gubben då. Det låter väldigt mycket som migrän. Jag hade det när jag var liten också. Minns det med fasa. Vår barnläkare ville inte ge barn smärtlindring så det var bara att pinas igenom anfallen.

Hoppas du får en tid snart ändå.

Kram

Cecilia sa...

Det låter som migrän, såg om barnmigrän på bollis igår. Hoppas du får svar snart. Kram

Anonym sa...

Tänker på er.
Bra att ni har fått en tid. Hoppas ni då snabbt får veta vad det är- migrän låter troligt.

Kram Camilla

Ta hand om er och hoppas din förkylning snart är ett minne blott!