onsdag 21 mars 2012

Våren är här!

Eller hur? Solen skiner och den värmer skönt. Ledig dag idag som innehållit ett kort besök på skolan. Var med David på samlingen, han har haft en tuff tid där lämningarna (när jag lämnat vill säga) varit smått traumatiska. Den unge herrn pejlar av läget så väl och märker när jag har ont och blir då orolig. Han tror att jag ska försvinna då och vill vara med mig istället för på skolan. Vi har nu pratat om detta och han vet att jag inte försvinner (inte frivilligt iaf...). Lovade att vara med på en samling så det blev alltså idag. Längre fram innan terminen tar slut skall jag vara med en hel dag. Man är såå välkommen av fröknarna!

Dagen har innehållit storhandling, tvätt, plock, renbäddning och sådana måsten. Nu är det en kopp kaffe som gäller och lite surf.

Är nu sugen på vår på heltid. Vårjacka, converse. Lite nya vårkläder skulle sitta fint, nya jeans, några nya överdelar. Ja tack!

På lördag vankas 35-årstjejfest i Storvreta hos barndomsvän. Det ser jag fram emot! Och på tisdag fyller pappa F 38 år och vi firar 8-årig bröllopsdag! Så nästa lördag ska vi fira honom, det ser jag också fram emot!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Skönt att kunna vara med när det krisar! och vem blir inte glad av våren? KRam