lördag 14 maj 2011

Statisktiskt sett

David skriver så fint på skyltarna så vi vet vilka frön som hamnar var!


Så litet frö!
l

Maj månad...inte min bloggmånad om jag ser tillbaka! Livet pågår för fullt med jobb och dagis och frösådd, utvecklingsamtal och pollen och förkylningar så ibland får bloggandet stå tillbaka.
k

I detta nu är David hemma hos en dagiskompis och leker, vi träffades av en slump utanför Ica och vips var David hembjuden på fika och lek. Lite egentid dök upp hipp som happ och då kan det ju passa att slänga in ett litet inlägg.

j

David och jag var en snabbis på stan; imorrn ska en viss liten fröken ha 9-årskalas och jag hoppas vi har hittat en godkänd present! Eftersom Norrgavel ligger väldigt nära leksaksaffären slank vi in där och kom ut med en påse i handen. En buteljgrön Kivi-lykta från Iittala blev det, så fin!

k

Bild lånad från nätet

l
Innergården är på god väg att bli klar, gräs och buskar är väl vad som fattas nu. Ser verkligen fram emot att få möblera där ute, tänk så härligt. Jag tycker vi fått en helt annan frihet med uteplats. Dessutom är det skönt att inte behöva passa David, han är ju stora killen som vet vad som gäller.Knasig badkille som tog sig ett dopp förra helgen när det var högsommarvärme!

j

Ikväll blir det självklart ESC, vi hejjar för fullt på Eric Saade. Om den unge herrn orkar ska han få se när Sveriges bidrag visas. Imorrn blir det också spännnade tv! Heja Sverige! Visa att ni är bäst :).

k

Fisksoppa med aioli och vitlöksbröd står på dagens middagsmeny, mums vad gott. Ett glas eller två av Lindemans Chardonnay passar nog till.

k

Trevlig lördag önskar jag alla!


Kusinligan på Torpet för två veckor sedan!


2 kommentarer:

Cecilia sa...

Mysiga bilder :) Åh vad gott med fisksoppa och vin!

Ses imorgon, tror säkert ni har en superbra present. KRAM!

Anonym sa...

Hej!

David har ju verkligen blivit stora killen! Vilken härlig dag ni haft!
Kram Fia